Accomodatie in de Buurt van onze Kitesurf-Spots

Wij hebben voor jullie de beste en leukste Plekken in de Omgeving van onze Kitespots uit gezoekt voor Overnachting. Van Bed & Brodje Kamers tot Hotel en Campings hebben wij alles voor jullie ! ::: En dit alles in de Buurt van onze Kitesurf -Spots en Les-Gebieden !!

"Kite-House" Workum, Apartementen en B&B Kamers

Bed & Breakfast Workum, Kite Guest House, waveBandits Kite House Workum, Ijsselmeer Kite Guest House
waveBandits Guesthouse Workum

Het waveBandits Kite-House in Workum "op de Hoek van de Stal", lekker dichtbij het historische Centrum van de Elfsteden-Stad Workum en super-dichtbij de Stand en Kitespot van Workum "it Soal" ! Hier vinden jullie alles wat je nodig heft voor een perfekt Kitesurf-Week of -Weekeind. Apartementen en B&B Kamers .. alles heft hier een heel mooie Sfeer en is goed onderhouden door Jacob en Trudi, de Eigenaars van de Boerderij.

 

De appartementen zijn gebouwd in de stelp boerderij . Daarbij hebben we de uiterlijke kenmerken van het gebouw geprobeerd zoveel mogelijk in stand te houden .Maar de appartementen van binnen zodanig in gedeeld dat ze van alle gemakken zijn voorzien.

 

Naast de appartementen beschikken we over een gemeenschappelijke ruimte met keuken welke gerealiseerd is in de oude opkamer van de boerderij.

 

Deze is voorzien van alle gemakken zoals combimagnetron afwasmachine etc. Bijzonder geschikt voor families en groepen tot 16 personen.

 

 

De perfecte Plek voor een paar dagen uitwaiien, Kitesurfen met waveBandits of alleen Genieten van Friesland.  Contact: Website waveBandits Guesthouse "op de Hoek van de Stal".

 

Hotel "de Gulden Leeuw" im Zentrum von Workum

Kite Hotel Workum Ijsselmeer waveBandits
Hotel Gulden Leeuw Markt Workum

Gelegen in het centrum beschikt Hotel ”De Gulden Leeuw” over een zaalaccommodatie met een capaciteit tot 100 personen en nog een extra zaal voor 25 personen. Naast een uitgebreide lunch wordt er plateservice geserveerd, à la carte, vlees- en vis specialiteiten, speciaal samengesteld met zorg en fantasie.

 

Hotel” De Gulden Leeuw” biedt meer dan alleen kamers voor een overnachting. Wij beschikken over een stijlvol restaurant, een sfeervolle bar en een zonnig terras gelegen aan het gezellige marktplein.

 

Zowel de zakelijke gast als de toerist wordt een onvergetelijk verblijf geboden bij “De Gulden Leeuw”.

 

Beschikbaarheiden en Contact Hotel de Gulden Leeuw -> hier !

Indukken Kamers & Hotel "de gulden Leeuw" Workum, Ijsselmeer

Bed & Breakfast "de twee Hondjes" in Hindeloopen

Bed & Breakfast Kitesurfen Hindeloopen Ijsselmeer
Bed & Breakfast de twee Hondjes

De Twee Hondjes ligt in de historische kern van één van de kleinste en liefelijkste Friese Elfstedensteden. Knus verscholen achter de IJsselmeerdijk. Dicht bij de Oude Haven en de hypermoderne jachthaven.

Hindeloopen ligt aan de Elfstedenroute en de Zuiderzeeroute en aan het Friesekustpad LAW 5-4

 

Het strand en de Kitesurf-Spot Hindeloopen is een paar minuten lopen en het IJsselmeer heeft goed zwemwater. Wil je genieten van geschiedenis en cultuur? Ook dat is ruimschoots te vinden in Friesland. Het Friese platteland wisselt mooi natuurschoon af met idyllische dorpjes en stadjes.

 

Het moedige oude pand waarin voorheen o.a. een melkhandel gevestigd was heeft inmiddels diverse verbouwingen en renovaties ondergaan wat de sfeer niet aangetast heeft maar het comfort ten goede is gekomen.

 

  Infos -> Website van B&B de twee Hondjes !!

Kamers & Indrukken Pension / B&B "de twee Hondjes" Hindeloopen

CAMPING Sotterum, Boerderijcamping vlakbij onze

Kitesurf-Spot Kornwerderzand / Ijsselmeer Noord

Camping Sotterum

Leuke camping aan het IJsselmeer in Friesland, tussen Makkum en de Afsluitdijk. Ideaal voor kinderen; skelters & speeltoestellen. Mooie omgeving. Gratis draadloos internet. 

 

Stacaravanverhuur op Camping Sotterum, FrieslandLammetje op Camping Sotterum in Friesland. - 25 Ruime kampeerplaatsen.

- 4 Stacaravans te huur.

- Groepsaccommodatie in boerderij (17p.).

- Verhuur caravan met voortent.

- Logies met ontbijt.

- 7 Chalets aan strand bij Makkum.

- Elektrische fietsen.

 

Infos & Boeking hier -> Website des Camping Sotterum.